Miskolci SZC Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnáziuma

3529 Miskolc, Szigethy M. u. 8.

 

A tagintézmény ismertetője:

Intézményünk közel 60 éves múltra tekint vissza.

Az elmúlt évtizedek törekvő és szívós munkájának köszönhető, hogy mára már egy európai színvonalú, korszerű épületben, szakmai érettségit adó egészségügyi ágazati szakképzés, érettségi utáni szakképzés, valamint felnőttoktatás és felnőttképzés folyik iskolánkban.

Minőségfejlesztési rendszerünkkel 2002-ben elnyertük a „Közoktatás Minőségéért Díj Kiválóság Kategóriája” bronz fokozatát.

Az iskolavezetés és iskolánk valamennyi dolgozója munkájának elismeréseként 2007. májusában Miskolc Város Nívódíját vehette át.

Intézményünk mindig is meghatározó szerepet játszott Miskolc város és az észak-magyarországi régió, de az ország egészségügyi és szociális szakképzésében is.

Elődeink tevékenységét elismerve és megbecsülve, szellemiségüket átmentve igyekszünk napjainkban is a munkánkat összehangolt pedagógiai munkával, magas színvonalú szakmai kompetenciával végezni, melynek eredményeképpen jól felkészült, szakmájukat szerető szakdolgozókat képezünk a munkaerőpiac számára.

Tanulóink kimagasló versenyeredményekkel öregbítik iskolánk hírnevét.

Ezen szakmai és pedagógiai munka elismeréseképpen az Academia Humana Alapítvány kuratóriumának elnöke, Wagner Chiyo Asszony férje, Wagner Nándor Anyaság című szobrát intézményünknek adományozta 2015-ben.


Elérhetőségi adatok:

- Zsúdel Antónia Orsolya tagintézmény-vezető, zsudel -kukac-ferenczi.hu, 46/508-095

- Baranyiné Jászfalvi Marianna tagintézményvezető-helyettes, ferenczi.alth -kukac-gmail.com, 46/508-095

- Szegedi Judit Katalin tagintézményvezető-helyettes, judith.szegedi -kukac-gmail.com, 46/508-095

- Füvesi Frigyesné tagintézményvezető-helyettes, felnőttképzési vezető, felnott -kukac- ferenczi.hu, 46/508-095

- Barna Krisztina gyakorlati oktatásvezető, barkriszti-kukac-freemail.hu , 46/508-095

- Titkárság : mail -kukac- ferenczi.hu   46/508-095

Ügyfélfogadási idő:

Kedd: 7:30 – 15:30

Csütörtök: 7:30 – 15:30

Fontos tagintézményi információ:

Intézményünk 3. éve szervezi az egészségügyi szakdolgozók számára a kötelező szakmacsoportos továbbképzéseket: felnőttápolás és gondozás, gyermekápolás és gondozás, fogászati ellátás, gyógyszerellátás, mozgásterápia, képi diagnosztika, műtéti ellátás, sürgősségi ellátás területeken.